TERRA Grupa

Vaš snažni partner

Mi smo vaš partner za kupovinu novih i polovnih mašina, rezervnih i potrošnih dijelova, priključaka, kao i servis i iznajmljivanje mašina. Naš asortiman proizvoda obuhvata različite brendove sa više od 300 modela. Osim građevinskih mašina i kranova za rukovanje materijalima i industrijsku primjenu, oni takođe uključuju generatore, platforme, sisteme rovnih oplata, kao i utovarivače.

Naša ponuda odgovara građevinskom sektoru, komunalnih preduzećima, šumarstvu, za skladištenje  i recikliranje otpada, rušenje kao i mnogim drugim.

TERRA je dio snažne korporativne grupe. Matična kompanija INDUSTRIE HOLDING GmbH je austrijsko porodično preduzeće sa sjedištem u Beču, osnovano 2000. godine. Osim TERRA -e, grupu čine još tri strateške divizije:

BULMOR sa razvojem, proizvodnjom i prodajom posebne opreme za dizanje.

PROFIRENT se fokusira na iznajmljivanje mašina, generatora, skela i druge opreme.

Zašto TERRA

Zalažemo se za orijentaciju prema klijentima i zaposlenima, stabilnost, visoko produktivnu organizaciju i stručno osoblje koje će vas podržati sa strašću i predanošću.

Nastojimo da uspostavimo dugoročne odnose sa klijentima i posvećeni smo poslu koji radimo. Osim toga, sigurni smo u naše proizvode. Zato idemo naprijed kako bismo osigurali zadovoljstvo i podržali uspjeh vašeg poslovanja. Više od 400 naših zaposlenih svakodnevno daju sve od sebe i pronalaze najbolje rješenje za vaše projekte. Sa dodatnom uslužnom orijentacijom, pouzdanošću i posvećenošću, kako tokom prodaje tako i nakon prodaje.
 

Trebalo je samo kratko vrijeme da brend TERRA postane ono što danas predstavlja:

Sinonim za inovativna rješenja za kopanje + utovar + podizanje.

Fleksibilan distributivni partner za mašine za zemljane radove, građevinske i industrijske mašine.

Pouzdan i brz dobavljač rezervnih dijelova.

Pionir kada je u pitanju stručnost

Ispunite zahtjev
Uspjeh
Zatraži povratni poziv
Uspjeh
Nazovite nas