JCB 26C-1

Mini/Midi hidraulični bageri
Izuzetna stabilnost i poboljšana nosivost kod mini bagera

Iskusite snagu, podizanje i stabilnost za brzo i efikasno premještanje tereta s potpuno novim JCB mini bagerom - Generation Stage V Conventional tail swing JCB 26C-1.

Ovaj mini bager težak 2.5 tone sposoban je nositi najteže terete dok čvrsto stoji na tlu - pružajući premijum kvalitetu, pouzdanost i podršku putem LiveLinka, na kakvu ste inače navikli od JCB-a.

Osim toga, potpuno je optimiziran za sigurnu vuču s ograničenjem od 3.500 kg, tako da možete biti sigurni da je potpuno prenosiv. 26C-1 je JCB mini bager dizajniran s pouzdanošću, izdržljivošću i maksimalnom vučnom snagom.

Možete biti sigurni u vrhunske performanse najnovijeg modela JCB mini bagera 26C-1 od 2,5 tona. Napravili smo značajna poboljšanja na hidraulici, praćenju i priključcima - a pokreće ga potpuno novi motor.

 • Novi Stage V Kohler motor snage 18,4 kW smanjuje potrošnju goriva za 5%.
   
 • Maksimizira zadatke iskopavanja i podizanja uz nisku buku, vibracije i potrošnju goriva.
   
 • Jednostavno i precizno praćenje pruža visoke sposobnosti bagera i brzinu kretanja.
   
 • Automatski Kickdown motori za praćenje prilagođavaju se promenama terena, poboljšavajući produktivnost uz produžen fokus rukovaoca na znatno duže vreme.
   
 • Dva pomoćna hidraulična kraka omogućavaju različite operacije priključivanja s visokim i niskim hidrauličnim protocima, sa čak do 10 unapred postavljenih opcija za kontrolu omogućenu iz udobnosti kabine.
   
 • Opciona dodatna montažna kontra-teža poboljšava stabilnost i performanse podizanja.

Tehnički podaci

3.03 m
Maksimalna dubina iskopavanja
3.24 m
Maksimalna visina istovara
2,651 kg
Operativna težina
Ispunite zahtjev
Uspjeh
Zatraži povratni poziv
Uspjeh
Nazovite nas